BEN JIJ EEN INFLUENCER, PERSONALITY, CELEBRITY, VLOGGER, BLOGGER, BRAND ADVOCATE OF BRAND FAN? 

Met meer dan 5.000 followers? Meld je aan op ons onafhankelijk platform voor influencers, creators, ambassadors & brand fans en wij matchen je met favoriete merken en producten.

Vul deze velden zo volledig mogelijke in en wij nemen contact met je op! Je registreert bij ons op non-exclusieve basis. Dat betekent dat je zonder problemen ook aan andere (weliswaar niet concurrerende en gelijktijdige) campagnes kan deelnemen.

Waar staat BRANDAMBASSADORS voor:

CREËREN EN DELEN VAN ECHTE VERHALEN
Werk samen met merken, gebaseerd op basis van je passie of interesse, om bijzondere en authentieke content te creëren en te delen met je volgers.

WAARDE VOOR WAARDE
Value for Value. Dat is ons motto. Hierdoor kun jij doen wat je het beste kan.

Ben je een personality of social influencer met meer dan 10.000 volgers op een van de sociale kanalen, of ben een echte hartstochtelijke brand fan, en zoek je een persoonlijke, onafhankelijke organisatie die veel voor je kan betekenen op het gebied van brand endorsement, brand collaboration, influencer/ambassadors campagnes, products testings, social selling en social media performance?

GEHEIMHOUDING
Natuurlijk blijven je gegevens geheim en zullen we deze nooit zonder jouw toestemming met derden delen.

PROFIELGEGEVENS
Wij hebben je profiel- en adresgegevens nodig om je te kunnen volgen en je producten toe te sturen die je kan testen, gebruiken of ervaren. Als je bovenstaande velden invoert, dan kom je in onze aanmeldprocedure.

NB Mocht je na enkele minuten geen bevestigingsmail hebben ontvangen, kijk dan in je spambox!