Dremel connect brand advocates & influencers

Dremel connect brand advocates & influencers

Dremel bouwt samen met Brandambassadors aan merkbekendheid en customer engagement.

Wie kan er beter het verhaal van een merk vertellen dan de brandfans zelf? Daarom bouwt Dremel samen met Brandambassadors aan merkbekendheid en customer engagement door social influencers en hun fans in te zetten als ambassadeurs.

Dremel en brand advocates & influencers programma

Brandambassadors heeft voor Dremel een ambassadeursplatform opgezet waar de Dremel-ambassadeurs inspiratie, ervaringen en verhalen delen om zo nog beter gebruik te kunnen maken van hun Dremel-producten. Het resultaat is een groeiende community met echte, authentieke verhalen. Ons doel is deze groep te activeren om deze verhalen te delen om het merk en de producten ook bij niet gebruikers onder de aandacht te brengen.

Op basis van een analyse van bestaande Dremel nieuwsbrieflezers hebben we bestaande en nieuwe doelgroepen kunnen definiëren die we betrekken in het ambassadeurs programma. Door het betrekken en belonen van deze potentiële ambassadeurs geven we ze de mogelijkheid om het merk en de producten op een persoonlijke wijze te ervaren en te betrekken bij het merk.

Naast de Dremel fans laten we ook social influencers kennismaken met de Dremel producten. We selecteren deze sociale media evangelisten op passie, power en presence. We vragen ze om hun creativiteit en betrokkenheid met het product en hun passie in te zetten en te delen met hun achterban. Hiermee kunnen we de brand awareness en de gebruiksmogelijkheden onder een nieuw publiek vergroten.

Wat is Dremel?
Dremel is een doe het zelf merk, wat zich richt op gepassioneerde mensen die precisie klussen werken.  Een van de speerpunten voor Dremel voor de komende jaren is is het bewerkstelligen van groei in de huidige markt, en nieuwe markten ontdekken. Dremel is actief over de hele wereld.

Deze campagne zal in Nederland en België als pilot worden opgestart. Daarna zal deze ambassadeurs campagne uitgerold worden in diverse landen waarin Dremel actief is.