Emerce 100 kiest Brandambassadors no.1 influencer marketing agency

Emerce 100 kiest Brandambassadors no.1 influencer marketing agency

#1 Emerce 100 BRANDAMBASSADORS influencer marketing bureau 2020

Emerce 100 heeft ook dit jaar weer het Emerce 2020 onderzoek gepubliceerd van de beste e-business bedrijven in Nederland. In de nieuwe categorie Influencer Marketing zijn wij, BRANDAMBASSADORS, door beslissers uit de online industrie, verkozen tot het beste Influencer Marketing Agency van Nederland.

Uit het onderzoek komt naar voren dat onze diensten worden gewaardeerd op de kwalificaties: beste prijs/kwaliteit en flexibiliteit en op de 2e plaats staat het platform Linkpizza en de 3e plek wordt ingenomen door IMA.

Waanzinnig trots zijn wij op dit fantastisch resultaat. Al meer dan 10 jaar werken wij met succes aan het het verbinden van merken met influencers. En natuurlijk is dit een geweldige waardering voor ons team en de merken waarmee we samenwerken.

Brandambassadors | Beste influencer marketing bureau in NL

Wij doen het niet alleen!

Wij willen onze klanten, influencers en relaties hartelijk danken voor deze fantastische plek als #1 Emerce 100. In de komende jaren is de uitdaging m onze diensten verder te verbeteren. Daarom is doel is om ons vakgebied influencer marketing verder te professionaliseren en daarbij zullen influencers een belangrijke rol moeten gaan spelen.

Wat is Emerce 100

7 april 2020 is de vijftiende editie van de Emerce 100 verschenen, een speciale jaarlijkse uitgave. Hierin publiceert Emerce hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld. Het imago-onderzoek wordt gedaan in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction. Dit onderzoek biedt houvast bij het kiezen van bureaus in de online branche en is voor de namen in de lijst een mooie onderscheiding voor hun werk.

De Emerce 100 is een kwantitatief imago-onderzoek onder beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business naar de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche. Het onderzoek wordt in samenwerking met Motivaction uitgevoerd onder ruim 80.000 adressen van Emerce en het StemPunt-panel.

 

Brandambassadors: Emerce100 beste NL influencer markerting bureau 2020

About the Author