Campaigns

Onze campagnes

Op deze pagina vind je lopende campagnes van Brandambassadors. Klik op de link van de campagne en je wordt doorgeleid naar de pagina met een omschrijving van de desbetreffende campagne en waar je je kan aanmelden als personality, social influencer of micro influencer voor een van de merken waarvoor we campagnes opzetten!

Ambassadeurs gezocht voor nieuwe Euroscoop in Amsterdam.

Ambassadeurs gezocht voor nieuwe Euroscoop

Penoza Final Film Euroscoop Brandambassadors

Vind jij het leuk om naar de bioscoop te gaan? Dan is dit iets voor jou!

Binnenkort is Amsterdam een hele toffe Cinema & Leisure Centrum rijker.

Wij nodigen influencers uit om op maandagavond 25 november naar de opening te komen en de nieuwste film van Penoza te bekijken. De hoofdcast van Penoza is op deze feestelijke avond te gast bij Euroscoop Amsterdam-Noord. De hoofdrolspelers zullen in de filmzaal aanwezig zijn voor een Q&A. Dit is jouw kans en om als één van de eerste van deze Penoza film te genieten.

Meld je snel aan!

MELD JE HIER AAN

Goed doel ambassadeurs gezocht

Ambassadeurs gezocht voor Embrace Europe

Embrace Europa - Spreek Nederlands met me Influencer marketing

AMBASSADEURS GEZOCHT VOOR SUPER INITIATIEF

Dit is een heel bijzonder initiatief van Embrace Europe! Doe je mee?

Wat houdt het project in? We willen 600.000 nieuwkomers helpen met het leren van de Nederlandse taal. Dit is nodig om in hun levensonderhoud te kunnen voorzien en de Nederlandse cultuur te omarmen. Hiervoor hebben wij jouw hulp nodig!

Zou jij je volgers willen oproepen om dit initiatief te steunen? We zoeken in het komende jaar heel veel vrijwilligers om met nieuw- en oudkomers in gesprek te gaan.

Meld je dan nu aan en ontvang meer informatie!

MELD JE HIER AAN

Sport & fit ambassadeurs gezocht

Sport en fit ambassadeurs gezocht!

New Care Supplements

SPORT EN FITNESS AMBASSADEURS GEZOCHT (Gesloten)

Is your life all about food, fit & health? Dan zoeken wij jou!

Voor New Care Supplements, een betrouwbaar Nederlands bedrijf in voedingssupplementen zijn wij op zoek naar 10 potentiële ambassadeurs die ons exclusieve supplementen pakket t.w.v. €65,10 willen testen. Heb jij behoefte aan extra ondersteuning: gezondheid, kracht, uithouding, prestatie en herstel? En maak je toffe online content? Meld je dan nu aan!

MELD JE HIER AAN

Food lovers gezocht

Kook en Foodlovers gezocht!

Kook en Foodlovers gezocht

KOOK EN FOODLOVERS GEZOCHT (Gesloten)

Is koken jouw passie en vind jij de kwaliteit van jouw ingrediënten en kookgerei belangrijk? Lijkt het je leuk om de nieuwste innovaties op kookgebied uit te proberen? Dan zoeken we jou!

Voor een nieuwe klant zoeken wij influencers die het tof vinden om een nieuw product te testen en hun ervaringen te delen! Wil je dat we jou kiezen? 

Campagne is beëindigd!!

Aanmelden als food influencer kan hieronder

MELD JE HIER AAN

QUARRIJN ZOEKT VLOGGERS

QuaRijn zoekt vloggers

Quarijn zoekt vloggers

QUARIJN ZOEKT VLOGGERS (Gesloten)

QUARIJN, zorginstelling voor gemeenten in de omgeving van Utrecht is op zoek naar een samenwerking met een vlogger om een vlog te maken in het kader van de wervingscampagne voor nieuwe medewerkers. Met deze vlog wil Quarijn een breder publiek aanspreken en laten zien hoe leuk het is om in de zorg te werken.

MELD JE HIER AAN

DREMEL ZOEKT AMBASSADEURS

Ambassadeurs gezocht

Dremel ambassadeurs influencers

DREMEL ZOEKT AMBASSADEURS

Ben jij een echte Dremel liefhebber? Dan zoeken wij jou! Dremel is namelijk op zoek naar ambassadeurs. Wil jij onderdeel worden van het inspirerende ambassadeurs team en in contact komen met enthousiaste Dremel gebruikers? Wil je meedoen aan verschillende projecten en beloond worden voor jouw kennis en loyaliteit? Meld je dan nu aan als Dremel Ambassadeur!

MELD JE HIER AAN

HET LOUWMAN MUSEUM ZOEKT VLOGGERS

Family vloggers gezocht

Bellinga's vlog: Het Louwman Museum

WERK SAMEN MET HET LOUWMAN MUSEUM (GESLOTEN)

Het Louwman Museum is op zoek naar samenwerking met familie vloggers om samen een promo te maken voor het RTL programma “De Mooiste Locatie van Nederland”. Als je een te gekke vlog wilt maken van je bezoek aan Het Louwman Museum, vul dan hieronder je gegevens in

MELD JE HIER AAN

PEUGEOT ZOEKT YOUTUBERS & INSTAGRAMMERS

YouTubers & Instagrammers gezocht

YOUTUBERS & INSTAGRAMMERS GEZOCHT

WERK SAMEN MET PEUGEOT SCOOTERS (GESLOTEN)

Peugeot is op zoek naar samenwerkingen met de beste ambassadeurs, influencers en personalities. Als je met Brandambassadors wilt samenwerken aan nieuwe Peugeot campagnes, vul dan hieronder je gegevens in

MELD JE HIER AAN

BRANDAMBASSADORS ZOEKT FASHION INFLUENCERS

Fashion influencers gezocht

FASHION INFLUENCERS GEZOCHT

Wij zijn BRANDAMBASSADORS en wij matchen merken met influencers, ambassadeurs en brand fans. Wij bieden je de mogelijkheid om te bouwen aan langdurige relaties met je favoriete merken, persoonlijke en eerlijke verhalen te vertellen en deze te delen via ons innovatieve platform.

Meld je aan bij ons BRAND AMBASSADORS & INFLUENCERS TEAM en maak een profiel aan op ons campagne platform.

MELD JE HIER AAN

BRANDAMBASSADORS ZOEKT FOOD BLOGGERS

Food bloggers gezocht

FOODBLOGGERS GEZOCHT

Wij zijn BRANDAMBASSADORS en wij matchen merken met influencers, ambassadeurs en brand fans. Wij bieden je de mogelijkheid om te bouwen aan langdurige relaties met je favoriete merken, persoonlijke en eerlijke verhalen te vertellen en deze te delen via ons innovatieve platform.

Meld je aan bij ons BRAND AMBASSADORS & INFLUENCERS TEAM en maak een profiel aan op ons campagne platform.

MELD JE HIER AAN

Dit is een heel bijzonder initiatief, iets voor jou?

Doe je mee?
Wat houdt het in? We willen graag 600.000 nieuwkomers helpen met het leren van de Nederlandse taal. Dit is nodig om in hun levensonderhoud te kunnen voorzien en de Nederlandse cultuur te omarmen. Hiervoor hebben wij jouw hulp nodig! Zou jij je volgers willen oproepen om dit initiatief te steunen? We zoeken in het komende jaar 10.000 vrijwilligers om met nieuw- en oudkomers in gesprek te gaan.