Geïntegreerd influencer marketing campagne platform

Met ons state of the art influencer campagne platform traceren wij (verborgen) ‘ambassadeurs’ onder klanten (advocates), vinden influencers, BN-ers, BV-ers en BW-ers, bloggers, vloggers, collega’s en experts. In onze search kunnen we de influencers identificeren, verbinden, betrekken en activeren op on- en offline kanalen. We controleren de volledige roll-out van de campagne van het begin tot het einde en monitoren de activiteiten van de deelnemende influencers: van werving tot meten en rapporteren van de resultaten.

End-to-end influencer campagne platform:

 1. Ontdek en identificeer 5.000 Nederlandstalige en meer dan 20.000.000 influencer profielen wereldwijd voor de perfecte match.
 2. Rekruteer, rubriceer en waardeer influencers op basis van aantal volgers, gemiddeld engagement, activiteit, invloed, profielen volgers, thema’s, actueel bereik, belangrijke keywords, genoemde merken,
 3. Check de kwaliteit van posts, de waarde, gemiddelde activiteit, gemiddelde engagement, meest gebruikte tags en ‘level’ van invloed.
 4. Lanceer influencer campagnes met persoonlijke, doelgerichte en effectieve tailor-made campagne modules.
 5. Biedt meetbare campagne evaluatiecriteria in de vorm van engagement, bereik, earned media values en ROI.
 6. Check campagne resultaten per influencer en per campagne.

Ons campagne platform biedt hoogwaardige informatie over het verloop van de campagne waardoor het mogelijk is om tijdens de influencer campagnes bij te sturen. Dit is de voorwaarde voor het begeleiden van succesvolle campagnes.

Brandambassadors campaign platform

ANY QUESTIONS? WE LOVE TO HEAR FROM YOU! 

Brandambassadors’ influencer & ambassadors campagnes behoren bij de best presterende in de branche. Wij ontwikkelen creatieve strategieën en voeren campagnes uit met:

 • Instagram, TikTok influencers
 • BN’s en celebs
 • Top YouTubers
 • Diverse bloggers en vloggers
 • Facebook, Twitch & Pinterest creators and more

Meer bereik, engagement of sales voor je product of merk? 

Laat hier je gegevens achter als je meer wilt weten over onze werkwijze en resultaten!

Bel ons op +31 20 737 03 28, maar mailen kan ook naar hello@brandambassadors.nl of vul de onderstaande velden in en wij nemen direct contact met je op!