Complimentjes van Miss Etam

Complimentjes van Miss Etam

Miss Etam geeft complimentjes op #ComplimentenDag

Vandaag 1 maart is het Nationale #ComplimentenDag. Een dag waarop we stilstaan bij hoe waardevol het is een compliment te krijgen, maar vooral om te geven. En eigenlijk zouden we dat veel vaker moeten doen. Miss Etam doet het!

Het draait op deze dag om het geven van oprechte aandacht en het tonen van persoonlijke waardering. Zaken die niet te koop zijn, maar ons wel het diepste raken. Het geven of krijgen van een compliment helpt je om mooi(er) jezelf te zijn, maar veel vrouwen vinden het desondanks moeilijk om complimenten in ontvangst te nemen. Daarom wil Miss Etam niet alleen complimenten geven, maar vooral ook de mogelijkheid bieden om elkaar complimenten te geven. Want stralen doe je van binnen naar buiten.

De campagne

Vijftien influencers hebben van Miss Etam een #complimentenbox ontvangen met een persoonlijk compliment. Deze influencers zijn met zorg geselecteerd en worden gecomplimenteerd met de wijze hoe zij hun persoonlijk verhaal vertellen,  hun stijl, wat ze voor anderen betekenen, hun levenshouding, hun kracht en hun keuzes.

Via een oproep op de Miss-etam Facebook, in de nieuwsbrief en op de website (homepage) worden vrouwen opgeroepen om elkaar via een Facebook app massaal complimentjes te geven. Want: complimenten geven en krijgen geven je een beter gevoel over jezelf… Complimentjes laten je stralen van binnen én van buiten!

Lees onze ComplimentenDag case binnenkort bij ‘Our Showcases’!

Sociale media:

website

Facebook

Instagram

Twitter

Pinterest

About the Author