Chat with us, powered by LiveChat
Daphne Schippers ambassadeur Campina

Daphne Schippers ambassadeur Campina

Campina en Dafne Schippers maken zich sterk voor gezonde voeding

 Dafne Schippers gaat vanaf vandaag samen met Campina voor goud! Op dit moment is Dafne de meest succesvolle Nederlandse atlete ter wereld. Daarnaast heeft zij een passie voor gezond en lekker eten. Een logische stap dus om de krachten te bundelen. Samen met de huidige Campina ambassadeur, Olympisch turnkampioen Epke Zonderland, zal Dafne zich inzetten om Nederland bewust te maken van het belang van zuivel als onderdeel van een goede basisvoeding.

Voeding voor de beste prestatie
De atlete licht toe: “Vanwege mijn sportcarrière ben ik mij een aantal jaar geleden in voeding gaan verdiepen. In wat voor mij het beste werkt, voor mijn lichaam en uiteindelijk voor mijn prestaties. Zelf probeer ik zoveel mogelijk voedingsstoffen uit de gewone voeding te halen. Zuivel maakt een belangrijk deel uit van mijn voedingspatroon. Ik begin mijn dag met melk, havermout en fruit.

Na de training eet ik graag Campina kwark. De proteïnen in kwark zijn goed voor het herstel van mijn spieren. Daarnaast inspireer ik graag mensen met lekkere recepten. Dit doe ik samen met mijn zus Sanne via mijn blog DafneLikes.com.”

Sterk met Dafne
“Wij zijn enorm trots dat Dafne Schippers onze ambassadeur wordt. Zij heeft alles waar Campina voor staat: zij is nuchter, sympathiek, vernieuwend, oer-Hollands én sterk en fit. Zuivel is voor veel topsporters een vast onderdeel van de dagelijkse voeding vanwege de belangrijke voedingsstoffen. Dit geldt niet alleen voor topsporters maar juist voor iedereen die wel eens sport. Samen met Dafne Schippers, Epke Zonderland en NOC*NSF vormen we nu een sterk team”, vertelt Maurice Willemsen, verantwoordelijk voor Campina in Nederland.

Campina kwark naar Rio
Op verzoek van NOC*NSF, levert Campina als official supplier dit jaar yoghurt en kwark aan TeamNL in Rio. De kwark is ontwikkeld in samenwerking met Epke Zonderland en Erik te Velthuis, manager van topsportrestaurant Papendal. De kwark is van nature rijk aan proteïne, wat bijdraagt aan de opbouw en het herstel van de spieren. Dit maakt het zeer geschikt voor sporters.

About the Author