Het droomhuwelijk van The Ferragnez

Het droomhuwelijk van The Ferragnez

The Ferragnez

In het eerste weekend van september stapte Chiara Ferragni, bekend van de blog ‘The Blond Salad’ in het huwelijksbootje met rapper Fedez. Ferragni trouwde maar liefst in drie bruidsjurken en naar Italiaanse zeggen was het ‘het huwelijk der huwelijken’.

Last best, het koppel sloot de zomer af met het een huwelijk waar je amen tegen zegt. Het feest ging vrijdag al van start nadat het koppel familie en vrienden in een privé jet overlieten vliegen van Milaan naar het Italiaanse eiland Sicilië.Het vliegtuig was bedrukt met het logo #TheFerragnez en de gasten werden van top tot teen verzorgd.

 

 

Het fantastische feest begon met een rehearsal diner in het Siciliaanse stadje Noto. De bruid droeg een opvallende, glitter & glamour jurk van Prada.

 

Moment van de waarheid

Het is dan eindelijk zo ver, tijd om elkaar de eeuwige liefde te verklaren. In haar prachtige jurk gemaakt door Dior met een elegant boeket in haar hand van lelies wordt ze door haar vader naar het altaar gebracht. Aan het einde van de altaar wordt ze opgewacht door haar toekomstige echtgenoot Federico Luca a.k.a. Fedez, tip top gekleed in een maatpak van Donatella Versace.

De ambtenaar verzoekt het koppel om hun beloften uit te wisselen. Allebei emotioneel vertellen zij elkaar hun beloften. Chiara die haar liefde verklaart aan haar toekomstige echtgenoot zegt: “Ik hoef maar door één persoon in deze wereld geliefd te zijn, die persoon ben jij! Fedez vertelt haar: “Bukowski zei dat de mens twee gebreken heeft: het onvermogen om op tijd te zijn, en het onvermogen om beloftes te houden: Ik kan niet garanderen dat ik altijd op tijd zal zijn, maar ik beloof je dat zelfs als je te laat bent ik zal er voor altijd zijn.”

Geniet hier even van de prachtige bruidskiekjes

View this post on Instagram

Dad bringing me to my husband ❤️

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Op de bruiloft was zelfs een kermis aanwezig. Het echtpaar heeft het groter dan grootst aangepakt.

Congrats to the happy and beautiful couple!

About the Author