Rosanna Kluivert roept op tot deelname Hollandse 100

Rosanna Kluivert roept op tot deelname Hollandse 100

De Hollandse 100, een zware beproeving.

In de maand februari doen Rosanna Kluivert en Prins Bernhard van Oranje heel Nederland op om deel te nemen aan het sponsor event de Hollandse 100. Een evenement dat gebaseerd is op 2 heel populaire sporten in ons land, namelijk fietsen en schaatsen. Het doel is zoveel mogelijk geld op te halen voor het Lymph & Co fonds. Dit fonds richt zich op het aandacht vragen voor deze vorm van kanker en funding voor behandelmethoden.

Op 8 maart vindt het evenement plaats op FlevoOnIce. Daar lag de uitdaging om 10 kilometer te schaatsen en 90 kilometer te fietsen. Met deze sportieve oer Hollandse activiteiten haalde de deelnemers geld op voor de stichting. het doel van deze actie was om € 125.000 op te halen.

Hollandse100-Header-1

Rosanna en Bernhard hebben hun netwerk ingezet om zoveel mogelijk bekende en minder bekende deelnemers te werven voor dit event. Bijvoorbeeld Humberto Tan, Winston Gerstanowitz, het team van Ruud de Wild en nog vele anderen reden op de fiets en schaatsen voor het goede doel.

De gestelde doelen zijn ruimschoots behaald. Niet alleen is er veel aandacht geweest op nationale televisie, radio en in kranten en magazines voor dit evenement, maar ook is inhoudelijk ingegaan op de ernst van deze de ziekte en de behoefte aan nieuwe behandelmethoden.

Daarom nomineren wij Rosanne Kluivert en Bernhard van Oranje als ambassadeurs in de maand februari.

 

 

About the Author