Instameet: Storytelling focus in Canon communicatie

Instameet: Storytelling focus in Canon communicatie

Instameet als ontmoetingsplek voor storytelling

Instameet & Storytelling. De focus van Canon ligt dit jaar op het vertellen van verhalen. Vanzelfsprekend speelt de camera een belangrijke rol in het vastleggen van deze persoonlijke, ontroerende, spannende, verrassende of krachtige stories. Dit jaar is de wereldwijde campagne gelanceerd met als thema en hashtag #Liveforthestory.

Campagne icoon

Zoe Kravitz, dochter van Lenny Kravitz, heeft hier de rol als inspirator en campagne icoon. Canon Benelux organiseert dit jaar regelmatig voor storytellers Instameets waar men kan luisteren naar presentaties van inspirerende verhalenvertellers, nieuwe producten kan ontdekken. Dit alles vindt plaats in een omgeving waar de bijzondere verhalen kunnen worden vastgelegd. De Instameets worden aangekondigd op het Instagram kanaal van Canon en zijn toegankelijk voor iedereen. Let op het aantal beschikbare plaatsen is beperkt!!!

Instameet in Amsterdam

Op 10 juni vond in Amsterdam Noord een gathering plaats met voormalig fotograaf van Nederland Achmed Polak als inspirerende spreker. Naar de volledige Benelux squad van Canon was ook Humberto Tan aanwezig om zijn camera ervaringen te delen. Aanstaand weekend 1- 3 september is er weer een Instameet op het Circuit van Zandvoort tijdens de Historic races.

About the Author