Appen met Arielle Dannique

Appen met Arielle Dannique

Deze week hebben wij Arielle Dannique (23) op de app. Arielle is blogger en Instagrammer, haar account heeft inmiddels meer dan 300.000 followers. Ze is afgelopen zomer afgestudeerd en richt zich nu vol op haar bedrijf. Naast haar blog & Instagram helpt zij bedrijven met sociale media. Kortom, ze is flink aan het groeien en zeker eentje om in de gaten te houden!

Wat vind je het leukst aan online influencer zijn? 

Voornamelijk de vrijheid die ik heb. Iedere dag is anders. Van een maandag op een event in Amsterdam naar een event in Londen op woensdag. Je leert zo enorm veel nieuwe mensen en merken kennen, iets waar ik nog steeds elke dag dankbaar voor ben.

 Wat zou je beroep zijn als Instagram en bloggen niet bestond?

HR adviseur. Ik ben afgelopen zomer afgestudeerd, een vak wat ik ook enorm leuk vind. Ik denk dat ik dit wel op freelance basis zou doen omdat ik ondernemen mega tof vind om te doen. Als Instagram niet bestond weet ik niet hoe mijn leven er exact uit zou zien, maar waarschijnlijk iets in de trans van Human resources.

 Je fotografie op je Instagram pagina & blog zien er super goed uit, wie fotografeert jou?

Arielle Dannique

Voornamelijk mijn vader. Hij is fotograaf waardoor hij mij perfect kan helpen qua belichting, hoek en details.

 Welke samenwerking/campagne vond je het leukst en waarom?

Het ging hierbij om een hoesjes merk. Het contact met de opdrachtgever verliep erg goed, er werden duidelijke afspraken gemaakt en er was goed zicht op het te behalen resultaat. De uitkomst was een enorm hoog aantal sales wat de campagne extra leuk en succesvol maakte!

Hoe zie jij jezelf over 5 jaar?

Over 5 jaar wil ik mijn bedrijf (ven) uitbouwen tot een groter succes. Ondernemen heeft mij zo de kriebels gegeven waardoor ik al mijn ideeën maar blijf bedenken. Naast mijn Instagram heb ik een tweede bedrijfje waarin ik klanten voorzie van hun volledige social media pakket. Wat houdt dit in? Product fotografie, beheer account, en alles wat daarbij komt kijken. Of Instagram zelf over 5 jaar nog bestaat durf ik niet te zeggen, maar ‘influencen’ zal op een manier altijd blijven bestaan zoals van oudsher.

Hoe ziet de week van Arielle eruit?

Mijn week is elke keer verschillend, een ding is zeker er worden foto’s gemaakt. De ene keer is dit in het buitenland de andere keer in eigen land. Aangezien mijn vader fotograaf is maakt hij 99% van mijn foto’s. We plannen een dagje waarin we 10 looks schieten en heel veel koffietjes naar binnen werken, echt een feestje! Daarnaast ben ik bezig met mijn emails, artikelen schrijven voor mijn blog, foto’s bewerken en inplannen en niet te vergeten de administratie….

Daarnaast heb ik minimaal 1 keer per week een dag met meetings. Ik probeer ze zoveel mogelijk op een dag te plannen en het tempo lekker hoog te houden. Verder bezoek ik veel evenementen waar ik wederom nieuwe mensen leer kennen en nieuwe ideetjes op kan doen.

About the Author