IWC ambassadeur: Humberto Tan

IWC ambassadeur: Humberto Tan

Humberto Tan IWC ambassadeur opent flagship store in Amsterdam
Het luxe Zwitserse horlogehuis IWC Schaffhausen vierde  de officiële grand opening van haar eerste Boutique in Nederland. De officiële opening werd verricht door RTL Late Night presentator Humberto Tan,  al vele jaren IWC ambassadeur en influential. Policy van IWC is om langdurige relaties  aan te gaan met hun ‘friends of the brand’, omdat de geloofwaardigheid en de authenticiteit hiermee wordt versterkt.

Nieuwe ‘friend of the brand’
VIP-gasten genoten van een cocktail-receptie gevolgd door  een exclusief diner in het onlangs geopende Waldorf Astoria Amsterdam. Tijdens het diner introduceerde IWC een nieuwe Friend of the Brand: de Nederlandse zanger en producer Alain Clark.  Tijdens het diner verraste de zanger de gasten met een privé-concert. Alain Clark zegt over IWC: “Ik hou van een horloge met attitude en in dit opzicht zit je bij IWC altijd goed. De uitstekende techniek en unieke ontwerpen van IWC zijn precies wat ik zoek in een uurwerk.”

Reeds vele jaren heeft IWC sterke banden met vertegenwoordigers uit de sport, film, mode en muziek  wereld. IWC’s internationale Friends of the Brand zijn onder meer Kevin Spacey, Cate Blanchett, Zinédine Zidane, Ewan McGregor, Karolina Kurkova, Aloe Blacc, Lewis Hamilton, Nico Rosberg en Ronan Keating.

Portuguese Yacht Club Chronograph “Amsterdam 2014”
Speciaal voor de opening van de eerste Boutique in Am­sterdam aan de P.C. Hooftstraat lanceert IWC Schaffhausen de Portuguese Yacht Club Chronograph “Amsterdam 2014” (Ref. IW390209) in een gelimiteerde oplage van slechts  vijf exemplaren. Deze gelimiteerde oplage wordt uitsluitend verkocht in de IWC Boutique in Amsterdam.

Het robuuste, sportieve horloge met een flyback chronograaf heeft een 45,4-millimeter roodgouden kast en een zwart rubberen band. De  saffier ­glazen achterzijde van dit unieke model is voorzien van het stadswapen van Amsterdam met de bekende drie witte andreaskruisen.

Humberto Tan IWC ambassadeur
Humberto Tan IWC ambassadeur

About the Author