JBL kiest merkambassadeurs

JBL kiest merkambassadeurs

Sunnery James en Ryan Marciano JBL merkambassadeurs

Sunnery James en Ryan Marciano zijn gekozen tot merkambassadeurs van JBL. Het internationale en Nederlandse dj-duo Sunnery en Ryan delen met JBL de passie voor het overbrengen van een live muziekervaring; on stage, thuis en onderweg. Het hele jaar zullen JBL en Sunnery James & Ryan Marciano gezamenlijk , als JBL merkambassadeurs, allerlei merkgerelateerde acties en evenementen doen om nieuwe producten de promoten.

‘In JBL hebben we een partner gevonden die volledig begrijpt dat onze fans niet aan een plaats gebonden willen zijn om een feest te bouwen’ aldus Sunnery James & Ryan Marciano. ‘We kijken uit naar een langdurige samenwerking met JBL; een audiomerk dat net als wij de beste muziekervaring wil leveren en continu zoekt naar vernieuwing’, volgens Sunnery James & Ryan Marciano.

Internationale JBL merkambassadeurs

Naast Sunnery en Ryan zijn er ook in andere landen samenwerkingen aangegaan tussen JBL en andere topartiesten. Zo is Tinie Tempah gecontracteerd om het merk en de JBL producten te ondersteunen. Naar Tinie bestaat het internationale brand ambassadors team van JBL onder andere uit Demi Lovato, DNCE, Quincy Jones, , NBA-ster Stephen Curry, Maitre Gims, Nikola Karabatic en voetbalheld Jerome Boateng.

 

 

 

About the Author