Chat with us, powered by LiveChat
Miss Etam Libelle collectie

Miss Etam Libelle collectie

Lancering Miss Etam Libelle Collectie

Miss Etam lanceerde op 25 april de tweede Miss Etam Libelle collectie! Na het succes van vorig jaar werden ook dit jaar weer de handen ineen geslagen door  de twee merken. Designers Antois Kiestra (head of design Miss Etam) en Angelique Janssen (Libelle) hebben wederom een prachtige collectie neergezet. Brandambassadors werd gevraagd om matchende influencers uit te nodigen voor deze avond!

Influencers selecteren

De perfecte match is waar wij het voor doen. Wij gaan voor influencers die echt enthousiast zijn over een merk. Ook bij deze opdracht zijn we voor de perfecte match gegaan. Daarom hebben we influencers uitgenodigd die echt van Miss Etam houden. Op de Fashion avond waren dan ook een enthousiaste Desiree van Curvacious, Jolanda of zoals ze zelf zegt de 40 plus Insta blogger, Sanne van LaVieSanne, Josine van The Bigger Blog en Edith van StyleHasNoSize aanwezig.

Resultaten Miss Etam & Libelle collectie

Met z’n vijven hebben de dames de avond vastgelegd via Insta, Facebook en Instastories! Hun posts resulteerden in een mooie verzameling van content. Zo werd de Miss Etam & Libelle collectie bij nog meer Miss Etam fans onder de aandacht gebracht.

Miss Etam & Libelle collectie

About the Author