Chat with us, powered by LiveChat
Complimentjes van Miss Etam

Complimentjes van Miss Etam

Op nationale complimenten dag ontvingen vijftien influencers complimentjes van Miss Etam. Het draait op deze dag namelijk om het geven van oprechte aandacht en het tonen van persoonlijke waardering. Zaken die niet te koop zijn, maar ons wel het diepste raken. Het geven of krijgen van een compliment helpt je om mooi(er) jezelf te zijn. Desondanks vinden veel vrouwen het moeilijk om complimenten in ontvangst te nemen. Daarom wil Miss Etam niet alleen complimenten geven, maar vooral ook de mogelijkheid bieden om elkaar complimenten te geven.

De complimentjes campagne

Elke influencer ontving daarom een complimentenbox met een persoonlijk compliment, een Miss Etam sjaal én twee cadeaubonnen. Eén voor haarzelf en één om weg te geven. Ook werden de influencers geattendeerd op de Miss Etam complimentenapp. Via deze app kun je iemand verblijden met een persoonlijk compliment.

De vijftien influencers zijn met zorg geselecteerd. De complimentjes zijn oprecht en persoonlijk en gaan over de wijze hoe de influencers hun persoonlijke verhaal vertellen. Maar ook over  hun stijl, wat ze voor anderen betekenen, hun levenshouding, hun kracht en hun keuzes.

Resultaten

De oprechte complimentjes resulteerden in prachtige content, engagement met de followers van deze influencers en meer brand awareness voor Miss Etam.

Sociale media:

website

Facebook

Instagram

Twitter

Pinterest