Gladskin campagne

Review influencers testen Gladskin producten

Voor Gladskin hebben wij drie influencers met een huidprobleem uitgenodigd om de Gladskin producten te testen. Gladskin is gespecialiseerd in crème’s voor de huidaandoeningen; Acne, Eczeem, Rosacea. Daarnaast hebben ze overige producten voor skin care. Deze campagne stond in het teken van de huidaandoeningen, de drie influencers met elk een van de huidaandoeningen hebben de producten getest. De influencers die wij hebben ingezet zijn: Vera Camilla , Shirley Visser en Esmee Noëlle. Zij hebben de producten getest voor een periode van 2 tot 4 weken. Vervolgens hebben zij hun ervaring gedeeld op hun sociale kanalen met daarbij de hashtag #gladskin.

Resultaat Gladskin

De influencers zijn enorm te spreken over de producten van Gladskin, de resultaten volgden al heel snel tijdens het gebruik van de producten. Shirley Visser heeft de crème voor eczeem getest. Zij heeft enorm gevoelige huid en was in het begin erg voorzichtig tot dat er resultaat kwam. Vera Camilla heeft al een lange tijd de huidziekte Roscacea, zij heeft de Rosacea creme getest en vind het een heel fijn product. Ook mommy influencer Esmee Noelle heeft het product getest, zij heeft last van Acne. Na dat ze veel behandelingen is ontgaan is haar Acne nog steeds niet verdwenen. Door het gebruik van Gladskin is haar huid een stuk rustiger geworden. Zie hieronder de resultaten van de drie influencers:

Behaalde resultaten

  • Deelnemende influencers : 3 influencers
  • Totale bereik influencers : 268.172+ totaal bereik
  • Totaal aantal posts/stories: 21 posts/stories
  • Totale impressies: 220.000+

View this post on Instagram

Wat klopt er niet aan deze foto? Ik heb duidelijk make-up op en een complete look gemaakt, maar toch niet helemaal… Jeff constateerde toen hij thuis kwam van zijn werk meteen dat ik mijn foundation eraf had gehaald, terwijl ik die überhaupt niet had aangebracht. Een look lijkt niet compleet zonder een egale huid. Gladgestreken met foundation, poeder en een likje Facetune.⁣ ⁣ Ik krijg nog regelmatig de vraag wat er met mijn huid aan de hand is. Vroeger schaamde ik me voor mijn rosacea en wilde ik het zo min mogelijk laten zien. Nu wil ik juist bewustzijn creëren en huidcondities als rosacea normaliseren. ⁣ ⁣ Rosacea is chronisch en nu het warmer wordt en de zon meer schijnt, merk ik dat mijn huid daar op reageert. Gelukkig laait de roodheid niet op en blijven grote ontstekingen weg. Ik gebruik ’s ochtends en ’s avonds de @gladskin.official rosacea crème, aangevuld met de Daily Care crème omdat mijn huid momenteel heel droog is. Gladskin is het enige merk ter wereld dat Staphefekt in hun producten stopt, waardoor slechte bacteriën gedood worden en de goede bacteriën met rust gelaten worden.⁣ ⁣ Het zijn geweldige producten, met weinig ingrediënten zodat je huid niet geïrriteerd wordt. Ook de face wash gebruik ik momenteel elke dag. En er zijn ook lijnen voor acné, eczeem en scheer irritatie. Met mijn code ‘VeraCamilla’ krijg je nu 15% korting op je bestelling! ❤️ Link in bio.⁣ ⁣ Ps: zoek eens op #skinpositivity als je meer huiden wilt zien die vrijwel niet te lijken bestaan op Instagram. Ze zijn er wel! #nofilter #collab

A post shared by Vera Camilla (@veracamilla) on