Influencers helpen Corona Helden
Influencers helpen Corona Helden

Influencers helpen Corona Helden

Corona Helden steunt zorgverleners en zorgorganisaties. Hoe?

Corona Helden, waar staan zij voor?

Een diepe buiging voor iedereen die in de zorgsector actief is. Wij beschouwen jullie als Corona Helden. Wij weten dat jullie zonder pardon voor ons allen in de frontlinie aan het vechten zijn. Er is een grote groep die nog steeds graag wil helpen maar niet weten waar de hulp op dit moment het hardst nodig is. Wij verzamelen hier simpelweg de hulpvraag waar die het hardst nodig is. En daarnaast alle zorgverleners die graag willen helpen.

Wat kunnen wij doen voor Corona Helden?

Wij hebben besloten om deze organisatie te helpen om dit initiatief onder de aandacht te brengen bij een breed publiek. Hoe? Door te doen waar we goed in zijn! Influencers dit sympathieke en broodnodige verhaal te laten vertellen. Wij hebben ze gevraagd om (als uitzondering) dit intitiatief belangeloos te ondersteunen (net als wij trouwens). En wat denk je, wat een enthousiasme! En ook meteen resultaat! Vele volgers bezoeken de website van www.coronahelden.nl. En iedereen heeft nog niet eens gepost.

Bezoek de site www.coronahelden.nl

Als je dit leest ga even kijken op de site en misschien ken je iemand die heeft gewerkt of op dit moment de handen uit de mouwen wilt steken in de zorg. Dat zet zoden aan de dijk en zorg ervoor dat de zorgcapaciteit niet overbelast raakt.

Dank je wel

En natuurlijk heel veel dank aan de influences die hieraan meewerken door het plaatsen van een post of een story. Fantastisch dat jullie het ook in deze lastige tijd willen doen. Petje af  voor jullie!!!