Evenement voor Invisalign met Giel de Winter van StukTV

Evenement voor Invisalign met Giel de Winter van StukTV

In het eerste weekend van oktober was er in samenwerking met Leo Burnett een evenement georganiseerd voor Invisalign. Het evenement was toevoeging op een hockeytoernooi in Leiderdorp. Het evenement stond in het teken van mondverzorging en het doel was om het beugelmerk Invisalign onder de aandacht te brengen bij de mensen die een beugel nodig hebben. Brandambassadors heeft Giel de Winter ingezet voor dit evenement.

Invisalign

Invisalign is een beugel die je in de eerste instantie niet ziet. De beugel is een doorzichtig bitje die je 20 uur per dag moet dragen. Het merk komt uit Amerika en is sinds een aantal jaar ook in Nederland actief. Steeds meer mensen nemen een Invisalign beugel, voornamelijk mensen die al wat ouder zijn en toch graag een beugel willen. Invisalign wilt zich ook graag bekendmaken bij de jongere kinderen.

Het evenement

Het evenement stond in het kader van mondverzorging. Er werden de hele dag hockey wedstrijden gespeeld door teams van allerlei leeftijden. Op het evenement was Giel de Winter aanwezig, bekend van STUKTV. Giel is ook langs de tandarts geweest om zijn gebit te laten controleren en om te ervaren hoe Invisalign werkt. Op het evenement vertelt Giel dat hij stiekem al zes jaar niet bij de tandarts is geweest omdat hij eigenlijk bang is. Na zijn bezoek aan de tandarts realiseert hij zich dat een tandartsbezoek enorm belangrijk is en hij overweegt zelfs om een Invisalign te nemen.

De aanwezigheid van Giel op het evenement was super leuk, er werden hockeyballen gesigneerd, selfies genomen en Giel heeft ook nog een balletje geslagen. Wat veel mensen niet weten is dat hij zelf ook een jaar op hockey heeft gezeten en dat was ook terug te zien in de hockeygame die aanwezig was op het evenement. De hockeygame was een bord met gaten waarin je de ballen moest schieten. Als je de snelste tijd had en de meeste ballen erin hebt geschoten kon je een prijs winnen. Er waren drie prijzen te verdelen, in elke leeftijdscategorie kon iemand een prijs winnen. In het prijspakket zat een Oral-B set en een draadloze Dr Dre Beats koptelefoon. De prijs werd aan het eind van de dag overhandigd door Giel aan de beste hockeyspelers. Kortom, het was een hele geslaagde dag!