Chat with us, powered by LiveChat
Staritsky & Levitsky en Victoria Koblenko lanceren premium vodka brand

Staritsky & Levitsky en Victoria Koblenko lanceren premium vodka brand

Victoria Koblenko is brand ambassador van het vodka merk Staritsky & Levitsky

Victoria Koblenko is brand ambassador van het nieuwe premium vodka merk Staritsky & Levitsky dat begin 2015 in Nederland officieel gelanceerd zal worden. Eerder dit jaar heeft de actrice kennis gemaakt met Staritsky & Levitsky tijdens een reis naar haar geboorteland Oekraïne. In Oekraïne is het van oudsher een gewoonte om vodka puur te drinken. Afgelopen oktober mochten de Engelsen al kennis maken met Staritsky & Levitsky tijdens de lancering in het prestigieuze Londens warenhuis Harrods. Nu zal Victoria Koblenko het ook in Nederland introduceren.

Staritsky & Levitsky is ’s werelds eerste authentieke super-premium vodka uit Oekraïne en vertegenwoordigt al het goede van het land. De naam van het merk refereert naar twee verschillende persoonlijkheden uit Oekraïne: Mr. Staritsky en Mr. Levitsky, zij staan niet alleen aan de historische roots van het merk, maar ook voor de ontmoeting tussen twee personen die samen iets moois ontwikkelen. Wanneer twee personen elkaar ontmoeten en een glas Staritsky & Levitsky delen, schrijven ze samen hun eigen geschiedenis.

Victoria Koblenko: “Ik ben trots Nederland kennis te laten maken met een authentieke Oekraïense traditie. De puurheid, de smaak en de looks ontmoeten elkaar in 1 glas.”

Meer info Staritsky & Levitsky

About the Author