Influencer Marketing

BRANDAMBASSADORS ontwikkelt creatieve influencer marketing strategieën, campagnes en realiseert de juiste influencer matches

Influencer marketing is het realiseren en activeren van relaties met invloedrijke personen om beslissingen van anderen te beïnvloeden. In het geval van marketing van producten of diensten zijn de doelen vaak: awareness creëren, geloofwaardig zijn op basis van persoonlijke motivatie en het realiseren van relevantie, conversies en sales.

Influencer marketing

Deze vorm van marketing is succesvol op het moment dat de juiste influencer het verhaal van jouw merk in een persoonlijk verhaal weet te vertalen. Daarbij is het essentieel dat de influencer zich verbonden voelt met het product of dienst dat jij aanbiedt en betrouwbaarheid uitstraalt.

Wie kan een influencer zijn?

Influencers vind je op mega, macro, meso, micro en nano niveau’s . Daarbinnen onderscheiden we verschillende typen influencers: bloggers, vloggers, journalisten, wetenschappers, collega’s en bekende personalities. Een bekende personality kan een acteur, muzikant, sporter, (ex-)politicus of zelfs een cartoon figuur zijn.

Bij elkaar opgeteld komen wij tot de volgende verdeling:

  • Celebrities, personalities, sporters
  • Social influencers (vlogger, bloggers, influencers op Youtube, Instagram, Twitch, Facebook, Twitter, Pinterest, Tumblr)
  • Customers

De customer influencers zijn loyale klanten die persoonlijke verhalen  over het merk of product verspreiden in de directe omgeving. Zij hebben vaak een minder groot bereik, maar zijn intrinsiek gemotiveerde brand lovers.

Met welke influencers werken wij?

Wij werken met meer dan 3.000 Nederlandstalige influencers en wereldwijd beschikken wij over meer dan 3.000.000 influencer profielen. Wij hebben deze influencers onderverdeeld in verschillende categorieën:

Wat kost een influencer | Brandambassadors

Welke influencers matchen met de merkwaarden?

Het matching proces is één van de belangrijkste onderdelen in influencer marketing. Brandambassadors beschikt over jarenlange expertise en een innovatieve tool om de juiste selectie te maken. Wij helpen je graag met het realiseren van succesvolle creatieve influencer campagnes en het vinden van de juiste match tussen influencers en je merk.

Naast het matching proces is het sturen op resultaten van groot belang. Van te voren bepalen wij KPI’s op bijvoorbeeld sociaal bereik, groei sociale kanalen, engagement, impressies en conversies.

Wil je meer weten over onze werkwijze en resultaten?

Bel ons op +31 20 737 03 28.  Mailen kan uiteraard ook naar hello@brandambassadors.nl. Wij vertellen je graag meer over de kracht van influencer marketing en hoe je influencers succesvol kan inzetten voor je merk.

 

We love to hear from you!

Brandambassadors’ influencer & ambassadors campagnes behoren bij de best presterende in de branche. Wij bedenken creatieve strategieën en voeren campagnes uit met diverse influencers op de volgende sociale kanalen:

  • Instagram
  • YouTube
  • Diverse bloggers en vloggers
  • Facebook, Twitter, Twitch & Pinterest creators

Meer bereik, engagement of sales voor je product of merk? 

Laat hier je gegevens achter als je meer wilt weten over onze werkwijze en resultaten!

Bel ons op +31 20 737 03 28, maar mailen kan ook naar hello@brandambassadors.nl of vul de onderstaande velden in en wij nemen direct contact met je op!